Don’t miss our Funky Wednesday on May 25th at CianiLugano! We are waiting for you at our Lounge Bar and terrace to enjoy good food and music in the beautiful surroundings of Parco Ciani. Come and discover the fresh taste of our original cocktails, skilfully prepared by bar manager Niccolò Fortunato and his team of […]
Il 25 maggio è Funky Wednesday al Ciani Lugano, con i nostri aperitivi da gustare tra il Lounge Bar e la splendida terrazza sul Parco Ciani.
Cianilugano restaurant becomes the glorious meeting point for several starred chefs: the very best kitchen masters, eminent figures of haute cuisine will be our welcome guests to serve our customers.
Il Ciani Lugano si tinge di internazionalità, con i migliori chef portati in campo grazie all’ausilio della San Pellegrino Sapori Ticino, che valorizza le bellezze del Cantone svizzero.
Dom Pérignon Champagne is one of the most famous and precious in the world. That is what CianiLugano does: serving class in a glass.
Pochi sorsi della storia del Dom Pérignon, lo champagne più rinomato al mondo, frutto della sapiente combinazione di uve bianche e nere che creano un prodotto delicato.
Mixology means making a masterpiece of a drink. This is the vocation of a Mixologist, the bartender of our times, they’ll satisfy your curiosity with original and surprising combinations.
L’arte della Mixology: in cosa consiste, quando nasce e come si sviluppa all’interno del Lounge Bar del CianiLugano. Cosa nasce dalla fatale combinazione di inaspettati ingredienti?
To understand completely what Ciani Lugano is, you need to discover the secrets of its cuisine. To do this, we briefly interviewed the Executive Chef Nichola Costantini “Director of the kitchen” and the main pillar of catering.
L’Executive Chef del CianiLugano svela tanti piccoli segreti in una breve intervista. Ecco cosa ci riserverà la cucina del nostro ristorante.